فریمورک های php
یکی از قسمت های موجود در زبان php، فریمورک های php هستند که از مجموعه فریمورک ها php، ملزومات سخت افزاری (سرور php) و همچنین ملزومات نرم افزاری ساخته شده اند. فریمورک های php به شما در کد نویسی بهتر و برنامه نویسی راحت تر در زبان php کمک بسیاری می کند. برای استفاده بهتر از فریمورک های php باید هم با مفهوم آن آشنا شوید و هم از فریمورک ها php استفاده نمایید.
آنچه در این مقاله می آموزید:
Toggleزبان PHP چیست؟
PHP مخفف عبارت Hypertext Preprocessor می باشد که به عنوان یک زبان برنامه نویسی یا اسکریپت نویسی به حساب می آید. این زبان همانند بیشتر زبان های برنامه نویسی دارای قابلیت متن باز (Open Source) می باشد. یکی دیگر از ویژگی های این پی اچ پی، قابلیت رایگان بودن می باشد که به شما این امکان را می دهد بدون هیچ هزینه ای از آن استفاده نمایید. در زمان استفاده از کدهای PHP، باید آن ها را بر روی یک سرور واقعی یا سرور موجود در کامپیوتر ( wamp یا xampp) که یکی از اجزاء تشکیل دهنده فریمورک های php هستند اجرا نمایید. زبان برنامه نویسی PHP یکی از زبان هایی می باشد که در بیشتر سایت های بزرگ جهان مورد استفاده قرار می گیرد.
ویژگی های PHP
مفسری
به طور کلی زبان های برنامه نویسی بر پایه 2 اصول مفسری و کامپایلری عمل می کنند که هر کدام مزایا و معایب خود را دارند. مفسری بودن به این معنا می باشد که کدها به شکل خط به خط تفسیر (ترجمه) و اجرا می شوند.
شی گرا
یکی از ویژگی های بسیار کاربردی زبان برنامه نویسی php، ویژگی شی گرا بودن می باشد. شما به وسیله این ویژگی می توانید انواع کلاس و شی را تعریف نمایید و چند باره نویسی کدها جلوگیری کنید. علاوه بر آن می توانید از کدهای نوشته شده در پروژه های دیگر نیز استفاده کنید و سرعت برنامه نوسی خود را بالا ببرید. لازم است بگوییم که برای استفاده از این ویژگی باید خودتان تعیین نمایید و استفاده از این ویژگی اجباری نمی باشد.
مولتی پلتفرم
یکی از ویژگی هایی که زبان پی اچ پی دارد، قابلیت مولتی پلتفرم می باشد که به عنوان جذاب ترین و کاربردی ترین ویژگی های php به حساب می آید. شما به وسیله این ویژگی می توانید، پی اچ پی خود را بر روی سیستم عامل های مختلفی (فریمورک های php) همچون ویندوز، لینوکس، مکینتاش و.. قرار دهید و آن را اجرا کنید.
پشتیبانی از دیتابیسها
شاید کمتر زبانی در بین زبان های برنامه نویسی، از دیتابیس ها پشتیبانی کند. از آنجایی که پشتیبانی از پایگاه داده ها در دنیای برنامه نویسی بسیار مهم می باشد، توسعه دهندگان php، این ویژگی را در این زبان قرار داده اند. زبان پی اچ پی از بیشتر دیتابیس های معروف به راحتی پشتیبانی می کند و این موضوع باعث می شود که به راحتی بتوانید در زمان کار با php، از mysql Oracle ،mangoDB، و… بهرهمند شوید و استفاده نمایید.
یادگیری آسان
به دلیل اینکه منابع زیادی برای یادگیری زبان php وجود دارد، به راحتی می توانید این زبان را یاد بگیرید. می توانیم جامع ترین منبع یادگیری این زبان را سایت php نام ببریم.
مزایای زبان PHP
- کراس فریمورک های php
- اتصال آسان پایگاه داده
- استفاده آسان
- متن باز و در عین حال رایگان
- دارای انجمنی بزرگ و فعال
- کاربرد زیاد در حوزه وب دامنه
- نگهداری و تعمیر آن آسان می باشد
- مولتی پلتفرم بودن
- دارای منابع و مستندات فراوان برای یادگیری
- داشتن فرصت های شغلی بیشتر به نسبت دیگر زبان های برنامه نویسی
قابلیت های زبان php
- رمز گذاری بر روی داده ها
- محدودیت دسترسی به بعضی از صفحات سایت
- پردازش اطلاعات فرم های HTML
- خواندن، بازکردن، نوشتن، بستن و ایجاد فایل ها در سمت سرور
- اعمال تغییرات بر اطلاعات دیتابیس
- اجرای اسکریپت ها از طریق کامند لاین با استفاده از php
چگونه زبان php را نصب و اجرای کنیم؟
برای نصب و اجرای زبان پی اچ پی به 3 ابزار برنامه کد نویسی، مرورگر و سرور نیاز داریم که ترکیب آنها فریمورک های php ساخته می شوند. می توانید توضیحات هر کدام را در این قسمت مشاهده نمایید.
برنامه کدنویسی
برنامه های کد نویسی مختلفی وجود دارد که ساده ترین آن برنامه notpad می باشد. اما برای کد نویسی بهتر، بهتر است که از نرم افزار های حرفی کد نویسی همچون Dreamweaver، NuSphere PhpED استفاده کنیم. این برنامه های کد نویسی حرفه ای علاوه بر آسان سازی کد نویسی، خطاهای احتمالی شما را نیز کاهش می دهد و عضو اولیه تشکیل فریمورک های php می باشد..
مرورگر
مرورگر ها ابزار هایی هستند که نتیجه کد نویسی شما را نمایش می دهد و حتما از مرورگر های با سرعت بالا استفاده نمایید. می توانیم معروف ترین و قدرتمند ترین مرورگر ها را کروم، موزیلا و اج نام ببریم.
سرور
سرور ها به 2 صورت مجازی و اصلی در اختیار برنامه نویسان قرار می گیرد که عضو اصلی فریمورک های php به حساب می آیند. در صورتی که تنها می خواهید زبان برنامه نویسی پی اچ پی را یاد بگیرید، سرور های مجازی برای شما کافی هستند که برنامه های WampServer وXampServer نیز جزء این سرور به حساب می آیند. اما اگر بخواهید که با زبان پی اچ پی کار کنید و از آن منبع درآمد داشته باشید، نیاز به هاست های اصلی و خرید اشتراک شرکت های ارائه دهنده سرور دارید.
اشتباهات رایج برنامه نویسان مبتدی در یادگیری زبان php
عدم اعتماد به نفس
در زمان یادگیری برنامه نویسی به زبان پی اچ پی ممکن است احساس گیجی کنید اما نگران نباشید چون این موضوع بسیار طبیعی می باشد. بهترین کاری که می توانید انجام دهید، ادامه دادن راه خود و صبر و حوصله داشتن در زمان یادگیری برنامه نویسی می باشد.
کد نویسی نامرتب یا اصطلاحا کثیف
از رایج ترین کارهایی که در بین برنامه نویسان مبتدی انجام می شود، کد نویسی نامرتب یا کثیف می باشد. برای حرفه تر شدن در برنامه نویسی باید تلاش کنید که کد نویسی تمیزی را انجام دهید. منظور از تمیز بودن کد نویسی، ساختار بندی مناسب کدها، قابل درک برای دیگر برنامه نویسان و راحتی در جستجو و یافتن کد مدنظر برای خود برنامه نویس و یا برنامه نویس دیگر است. در صورتی که این موضوع را رعایت نکنید ممکن است باعث زدگی شما از برنامه نویسی شود.
پلتفرم (Platform) چیست؟
پلتفرم یکی از کلید واژه های علم کامپیوتر می باشد که در فارسی به سکو و بستر معنی می شود. پلتفرم که در انگلیسی به صورت Platform بیان می شود، مکان یا بستری است که بر روی آن برنامه های نرم افزاری نوشته، اجرا و استفاده می شوند. این مکان از ملزومات سخت افزاری و نرم افزاری همچون نوع سیستم، CPU، سیستم عامل و … تشکیل شده است. به طور کلی می توانیم Platform را به عنوان مجموعه ای از دستگاه هایی همچون کامپیوترهای شخصی (PC)، تلفن های همراه، لپ تاپ ها، کنسول های بازی و… و سیستم عامل خاص معرفی کنیم. تعریف راحت تر پلتفرم، مجموعه از ملزومات سخت افزاری (سرور) و همچنین ملزومات نرم افزاری (سیستم عامل ویندوز سرور 2008) مورد نیاز برای اجرای یک برنامه کاربردی (ASP.NET) می باشد.
انواع Platform
- فریمورک های php
- پلتفرم ویندوز XP 64 Bit
- Platform ویندوز 10
- پلتفرم ویندوز موبایل
- Platform لینوکس
- پلتفرم اندروید
- Platform جاوا
- پلتفرم PC
- Platform XBOX
- پلتفرم ویندوز سرور 2008
- Platform لینوکس سرور
- Platform ویندوز سرور
فریمورک (framework) چیست؟
به فریمورک چارچوب نیز گفته می شود که فریمورک های برنامه نویسی دارای مجموعه ای از کتابخانه ها، استاندارد ها و قوانین کدنویسی می باشد. فریمورک ها در یک چارچوب مشخص نرم افزاری در اختیار برنامه نویسان قرار می گیرند. شما با استفاده از فریمورک های php در برنامه های کد نویسی می توانید فریمورک های php را بسازید و از آن ها استفاده نمایید. فراموش نکنید که فریمورک های برنامه نویسی برای اهدافی خاص همچون فریمورک های وب ، فریمورک های توسعه اپلیکیشن موبایل و… ساخته شده اند. شما به وسیله این فریمورک های برنامه نویسی می توانید مدهای کمتری را بنویسید و سریعتر به نتیجه دلخواه خود برسید.
انواع framework
فریمورک ها با توجه به زبان های برنامه نویسی به دو گروه front-end و back-end تقسیم می شوند که در زیر به آن ها می پردازیم.
فریمورک های front-end
از این فریمورک برای طراحی ظاهر پروژه و سمت کاربر استفاده می شود.
فریمورک های back-end
این فریمورک برای کدنویسی سمت سرور و کمک به توسعه دهنده مورد استفاده قرار می گیرد. فریمورک Laravel در زبان php از این گروه فریمورک ها می باشد.
ویژگی فریمورک های برنامه نویسی
- افزایش سرعت کدنویسی
- کاهش زمان کدنویسی
- افزایش خوانایی کدها
- رعایت استانداردهای برنامه نویسی
- افزایش پتانسیل انجام کارهای تیمی
- پشتیبانی و بروزرسانی منظم
مزایای فریمورک ها
- صرفه جویی در زمان
- فانکشن های آماده
- کدهای قابل اعتماد
- آپدیت های منظم
- برخورداری از پشتیبانی
معایب فریمورک ها
- منحنی یادگیری نسبتاً پرشیب
- کدهای اضافی
- سایتی همانند بسیاری سایت دیگر
- نداشتن کنترل کافی روی فریمورک
بهترین فریمورک های php در سال 2020
فریمورک Laravel
فریمورک Laravel بر خلاف دیگر فریم ورک php، بسیار محبوب و جدید می باشد. دلیل محبوبیت این فریمورک، داشتن دستورات ساده و پر کاربرد است که باعث ساده تر شدن توسعه اپلیکیشن های دارای کش، جلسه، مسیر یابی، صف بندی، احراز هویت و … شده است.
دلایل استفاده از لاراول
- یادگیری آن آسان است
- مورد علاقه جامعه مجازی PHP است
- منابع و فرم های بسیاری برای آموزش آن وجود دارد
- کتابخانه ها و کامپوننت های آماده بسیاری دارد که سرعت پیاده سازی پروژه را بالا خواهد برد
- امنیت بسیار بالا در کار با پایگاه داده و فرم ها (sql injection و CSRF)
معایب فریمورک Laravel
- نیازمندی های سروری بالا ( عدم نصب روی هاست های اشتراکی به خوبی)
- اجرای کوئری های بالا در دیتابیس که باعث فشار به سرور و کاهش سرعت سایت میشود
فریمورک Codeigniter
فریمورک Codeigniter در فارسی با نام کدایگنایتر معرفی می شود که یکی دیگر از فریمورک های php به حساب می آید و از سمت توسعه دهندگان PHP بسیار پیشنهاد می شود. فریمورک Codeigniter به دلیل داشتن قابلیت متن باز، خیلی سبک می باشد که باعث ساخت سریع صفحات وب داینامیک می شود. این فریمورک با مستندات جامع و طبیعت انعطاف پذیر فوق العاده ای که دارد، یادگیری را خیلی ساده می کند.
دلایل استفاده از Codeigniter
اگر شما به چارچوبی نیاز دارید که نیاز به برنامه نویسی کمتری دارد
سرعت بالا
چندین ابزار موجود در یک پکیج
ساخته شده توسط ابزارهای امنیتی
معایب فریمورک Codeigniter
- عدم توسعه سریع کتابخانه ها و اجزای کمک کننده برای این فریمورک
- عدم وجود سیستم routing سریع و آسان مثل Laravel
فرمورک Yii
فرمورک Yii یکی از فریمورک های php است که دارای عملکرد و ویژگی های پیشرفته می باشد و در موفقیت های PHP به عنوان زبان برنامه نویسی وب تاثیر بسیاری داشته است.
دلایل استفاده از Yii
- اگر شما به دنبال یک ابزار کارآمد برای رسیدگی به خطا هستید
- پشتیبانی از AJAX
- یک چارچوب توسعه یافته و حمایت شده توسط یک جامعه است
معایب فرمورک Yii
- قواعد گنگ برای تازه کارها
- عدم وجود مستندات روان و ساده
فریمورک Symfony
فریمورک سیمفونی یکی از فریمورک های پایدار یا stable در حوزه طراحی وب زبان php می باشد و این فریمورک رای ساخت سایت هایی با امکانات بالا و دیگر نرم افزار های تحت وب مورد استفاده قرار می گیرد. فریمورک سیمفونی دارای ویژگی هایی همچون مقیاس پذیری و قابلیت انعطاف است که به توسعه دهندگان کمک می کند تا بتوانند مهارت های خود را به صورت آزادانه به کار بگیرند.
دلایل استفاده از Symfony
- منابع و فروم های بسیاری برای آموزش آن وجود دارد
- نسخه های پشتیبانی طولانی مدت
معایب فریمورک symfony
- اگر چه مستندات خوبی برای این فریمورک وجود دارد ولی یادگیری آن زیاد هم آسان نیست
- عدم پشتیبانی mvc در نسخه های قدیمی
فریمورک CakePHP
فریمورک کیک پی اچ پی جزء فریمورک های متن باز PHP با قابلیت پشتیبانی از فریمورک های php به حساب می آید که بر پایه Model-View-Controller و یا همان MVC فعالیت می کند. این فریم ورک بسیار سبک می باشد و به کدنویسی کمتری نیاز پیدا می کند. این فریمورک بیشتر مناسب کدنویسی با مقیاس بزرگ می باشد.
دلایل استفاده از CakePHP
- اگر به دنبال افزونه و پلاگین ها و اجزای سازنده هستید
- پشتیبانی از AJAX
- بدون نیاز به پیکر بندی خاص
- داکیومنت آموزشی کامل
معایب فریمورک Cake PHP
برای ایجاد وب سرویس Restful API به اندازه ی دیگر فریمورک ها توانمند نیست .
فریمورک Zend
فریمورک Zend در ساختار ساده و مفهوم شی گرایی بسیار قدرتمند می باشد که برای توسعه و مدیریت اپلیکیشن ها، سایت های تجاری و پشتیبانی از فریمورک های php مورد استفاده قرار می گیرد. این فریمورک به برنامه نویس ها این امکان را می دهد تا بتوانند سرعت توسعه وب را گشترس دهند. فراموش نکنید که قابلیت مقیاس و انعطاف این فریمورک، آن را جذاب و متمایز کرده است.
دلایل استفاده از Zend
- اگر شما به دنبال ابزارهای پیشرفته Front-End هستید
- جامعه توسعه دهندگان گسترده ای دارد
- پشتیبانی از AJAX
- سیستم خطایابی لحظه ای php به صورت آنلاین
معایب فریمورک zend
- سختی یادگیری برای مبتدی ها
- نامناسب برای توسعه ی سریع
فریمورک Phalcon
فریمورک فالکون نسبت به دیگر فریمورک های php تاثیر گذار بر روی فریمورک های php متفاوت تر می باشد. دلیل تفاوت این فریمورک، برنامه نویسی آن به صورت زبان C و ++C می باشد که آن را بسیار سریع می کند. این فریمورک دارای امکاناتی همچون مدیریت منابع (Asset ها)، حافظه و Caching و AutoLoader جهانی است.
دلایل استفاده از فریمورک Phalcon
- اگر شما به دنبال یک چارچوب پر سرعت با قابلیت های بالا هستید
- ویژگی های امنیتی پیشرفته
- روی Extension زبان C توسعه داده شده است
- مستندات کامل
فریمورک Slim
فریمورک Slim به عنوان میکرو فریمورک php می باشد که مناسب ساخت RestFull API است. این فریمورک گام های ساده ای برای توسعه API های مورد نظر را در اختیار برنامه نویسان قرار می دهد. فریمورک Slim دارای قابلیت هایی همچون ساده Session، کوکی و مسیریابی و دسترسی سریع به پایگاه داده می باشد.
دلایل استفاده از فریمورک Slim
- اگر شما به دنبال توسعه برنامه های کوچک وب با قابلیت های عالی هستید
- ایده آل برای توسعه API های RESTful
- مستندات فریمورک آماده
- افزودنی های شامل HTTP Caching و فلش
فریمورک FuelPHP
فریمورک FuelPHP یکی دیگر از فریمورک های php می باشد که دارای چارچوب PHP ماژولار و قابل ارتقا می باشد و از معماری MVC برای توسعه برنامه ها استفاده می کند. این فریمورک نه تنها از MVC بلکه از MVC نسخه جدید سلسه مرتبطی (Hierarchical Model-View-Controller) نیز پشتیبانی می کند. این فریمورک با داشتن و ارائه ویژگی های امنیتی گسترده همچون فیلتر کردن URL و رمزگذاری خروجی، تمامی نگرانی های امنیتی برنامه ها را برطرف می کند و برنامه ها را ایمن می سازد.
دلایل استفاده از فریمورک FuelPHP
- اگر به دنبال چارچوبی هستید که از ویژگی های پیشرفته MVC پشتیبانی می کند
- پکیج های بهینه سازی شده جهت احراز هویت
- توصیه شده برای ساخت اپلیکیشن های با قابلیت بالا
- ویژگی های پیشرفته امنیتی
فریمورک PHPPixie
فریمورک phpPixie همانند فریمورک FuelPHP از نسخه جدید MVC یعنی HMVC پشتیبانی می کند و برعکس فریمورک FuelPHP، این فریمورک از قابلیت MongoDB پشتیبانی می کند. علاوه بر موضوعات گفته شده، درک و یادگیری آن بسیار راحت می باشد.
دلایل استفاده از فریمورک phpPixie
- اگر شما به دنبال یک چارچوبی هستید که برای درک و کار آسان است
- پشتیبانی از معماری HMVC پیشرفته
- سیستم مسیر یابی و Routing قابل توجه
- چارچوب سبک وزن با پشتیبانی از MongoDB
مقایسه فریم ورک های برنامه نویسی تحت وب
Node.js (محیط اجرای جاوا اسکریپت)
Node.js به عنوان یک محیط اجرا برای جاوااسکریپت به حساب می آید. شما به وسیله Node.js می توانید جاوااسکریپت را بر روی زبان هایی همچون جاوا و پایتون اجرا نمایید. با اجرای Node.js بر روی سرور می توانید به جای استفاده از زبان سمت سرو، از جاوااسکریپت استفاده نمایید. کاربر اصلی Node.js، استفاده از جاوااسکریپت به عنوان یک زبان سمت سرور همچون PHP می باشد.
ویژگی های Node.js
- مقیاس پذیری آسان
- یاد گیری آسان
- استفاده به عنوان یک زبان برنامه نویسی تک
- عملکرد بالا
- انجام همزمان درخواست ها
فرمورک Yii
فرمورک Yii یکی از فریمورک های php است که دارای عملکرد و ویژگی های پیشرفته می باشد و در موفقیت های PHP به عنوان زبان برنامه نویسی وب تاثیر بسیاری داشته است.
ویژگی های Yii
- اگر شما به دنبال یک ابزار کارآمد برای رسیدگی به خطا هستید
- پشتیبانی از AJAX
- یک چارچوب توسعه یافته و حمایت شده توسط یک جامعه است
فریمورک Laravel
فریمورک Laravel بر خلاف دیگر فریم ورک php، بسیار محبوب و جدید می باشد. دلیل محبوبیت این فریمورک، داشتن دستورات ساده و پر کاربرد است که باعث ساده تر شدن توسعه اپلیکیشن های دارای کش، جلسه، مسیر یابی، صف بندی، احراز هویت و … شده است.
ویژگی های لاراول
- یادگیری آن آسان است
- مورد علاقه جامعه مجازی PHP است
- منابع و فرم های بسیاری برای آموزش آن وجود دارد
- کتابخانه ها و کامپوننت های آماده بسیاری دارد که سرعت پیاده سازی پروژه را بالا خواهد برد
- امنیت بسیار بالا در کار با پایگاه داده و فرم ها (sql injection و CSRF)
فریمورک Zend
فریمورک Zend در ساختار ساده و مفهوم شی گرایی بسیار قدرتمند می باشد که پیشرفته برای توسعه و مدیریت اپلیکیشن ها و سایت های تجاری مورد استفاده قرار می گیرد. این فریمورک به برنامه نویس ها این امکان را می دهد تا بتوانند سرعت توسعه وب را گشترس دهند. فراموش نکنید که قابلیت مقیاس و انعطاف این فریمورک، آن را جذاب و متمایز کرده است.
ویژگی های Zend
- اگر شما به دنبال ابزارهای پیشرفته Front-End هستید
- جامعه توسعه دهندگان گسترده ای دارد
- پشتیبانی از AJAX
- سیستم خطایابی لحظه ای php به صورت آنلاین
فریمورک Django
فریمورک Django به عنوان فریمورک توسعه برنامه وب در زبان پایتون به حساب می آید و برنامه نویس را برای توسعه سریع برنامه ها ترغیب می کند. این فریمورک دارای طراحی عملگرا (pragmatic design) می باشد و توسط توسعه دهندگان با تجربه تولید شده است. فریمورک Django به صورت رایگان و متن باز در اختیار طراحان قرار می گیرد.
ویژگی های فریمورک جانگو
- توسعه سریع
- کامل
- بسیار ایمن
- مقیاس پذیری
- فوق العاده
- پر کاربرد
کدام چارچوب PHP مناسب است؟
شاید برای شما هم سوال باشد که در بین این فریمورک ها کدام یک بهتر می باشد؟ برای اینکه بتوانید بهترین و مناسب ترین فریمورک را انتخاب نمایید، باید به نقاط ضعف، نقاط قوت هر فریمورک و المان های مهم زیر توجه نمایید. فراموش نکنید که علاوه بر توجه به این المان ها، سوالات زیر را از خود بپرسید.
المان های مهم
- امنیت
- سهولت در استفاده
- مقیاس پذیری
- مستندات
- پشتیبانی از پایگاه داده
- پشتیبانی از فریمورک های php
- شرایط پروژه و برنامه
- و …
سوالات مهم
- چه ویژگی ها و اجزایی را از چارچوب می خواهم؟
- آیا چارچوب به طور منظم توسعه یافته است؟
- آیا یک جامعه بزرگ در چارچوب خاص وجود دارد؟
- یادگیری آن چگونه خواهد بود؟
چرا از php استفاده کنیم؟
شاید پس از معرفی فریمورک های php و فریمورک زبان پی اچ پی برای شما هم سوال باشد که چرا باید از زبان php استفاده نماییم. در این قسمت به معرفی دلایل استفاده از پی اچ پی می پردازیم.
- منبع باز بودن و امکان دسترسی به منابع رایگان متعدد
- یادگیری آسان
- زبان تخصصی برنامه نویسی تحت وب
- سرعت بسیار بالای سرویس دهی نسبت به سایر زبان های برنامه نویسی مشابه نظیر asp
- استفاده بهینه از منابع و حافظه
- سرعت بسیار بالا در کار با SQL
- سرعت و سهولت در رفع ایرادات به دلیل منبع باز بودن زبان php
- اجرا بر روی فریمورک های php
- قابلیت اجرا بر روی هاست های لینوکس که ارزانتر و دارای امکانات بیشتر هستند
سخن پایانیفریمورک های php بسترهایی هستند که امکان کدنویسی را در زبان php برای برنامه نویس فراهم می کند. زبان پی اچ پی نیز فریمورک هایی همچون Dreamweaver، NuSphere PhpED دارد که در این فریمورک های php به راحتی می توانید کد نویسی کنید. علاوه بر فریمورک های php، موضوعات مهمی همچون فریمورک های php، نحوه انتخاب بهترین فریمورک، دلیل استفاده ار فریمورک و … نیز وجود دارد که با آشنایی با این موضوعات کار با فریمورک های php برای شما آسان تر می شود. در این مقابه به طور کامل به تمام اینن موضوعات پرداخته ایم. برای دریافت پاسخ سوالات خود و بهره مند شدن از تجربه اساتید خبره و دیگر دوستانتان در کمپین آموزشی بی لرن می توانید سوالات خود را در کافه گپ و گفت مطرح نمایید و در سریعترین زمان، پاسخ سوال خود را دریافت نمایید. همچنین می توانید با عضویت در کمپین آموزشی بی لرن، از دوره های آموزشی رایگان و کاربردی در زمینه های مختلف به صورت تخصصی و حرفه ای بهره مند شوید. با توجه به مسیر یادگیری در زمینه های مختلف می توانید برای شروع طراحی سایت از آموزش PHP بهرهمند شوید. |
دیدگاهتان را بنویسید