فریمورک های Java
اگر جزء برنامه نویسان حوزه طراحی اپلیکیشن های اندروید هستید و به دنبال زبان برنامه نویسی با فریمورک های جذاب هستید، زبان برنامه نویسی java بهترین و مناسب ترین زبان برنامه نویسی برای شما به حساب می آید. شما با شناخت و استفاده از این فریمورک های Java می توانید بهترین و کاربردی ترین اپلیکیشن ها را طراحی نمایید. با این مقاله جامع می توانید با این فریمورک های Java آشنا شوید و بهترین فریمورک خود را در بین فریمورک های جاوا انتخاب کنید.
آنچه در این مقاله می آموزید:
Toggleفریمورک (Framework) چیست؟
فریمورک به عنوان یک چارچوب در زمان طراحی وب معرفی می شود. زمانی که می خواهید یک پروژه را طراحی نمایید برای ساخت چارچوب و اسکلت پروژه خود از Framework استفاده می کنید. فریمورک قابلیت هایی را برای برنامه نویسان فراهم می کند تا بتوانند کد های خود را در آن بنویسند. فراموش نکنید که این فریمورک است که مشخص می کند که برنامه نویس ها کی و کجا از این کد ها استفاده نمایند.
ساختار MVC در فریمورک ها
MVC از عبارت Model View Controller ساخته شده است که در زمان کار کردن با فریمورک ها استفاده می شود. ساختار MVC از ترکیب کد های برنامه نویسی ساخته شده است که به سه بخش View ،Controller و Model تقسیم می شود. View وظیفه نمایش اطلاعات به کاربر، بخش Controller دریافت اطلاعات از کاربر و پردازش آن و بخش Model نیز وظیفه ذخیره و بازیابی اطلاعات را بر عهده دارند.
فریمورک های java
فریمورک BLADE
فریمورک blade یک فریمورک ساده اپلیکیشن، سبک و با عملکرد بالا زبان جاوا می باشد که به وسیله آن می توانید اپلیکیشن های وب را با آن طراحی نمایید. سازندگان این فریمورک java، به صورتی آن را طراحی کرده اند که بتواند بر روی سادگی و ظرافت تمرکز نماید. ویژگی های این فریمورک به صورت زیر می باشد.
- استفاده از الگوی طراحی نرم افزار MVC
- درک آسان
- نداشتن لایه های زیاد
- طراحی شده بر اساس جاوا 8
- داشتن یک وب سرور Netty و موتور templete
- حجم کمتر از 500 کیلو بایت
- اثرات جانبی کمی
فریمورک Dropwizard
فریمورک Dropwizard یکی از فریمورک های با عملکرد بالا جاوا به حساب می آید که رای توسعه سریع سرویس های وب RESTful کاربرد دارد. فریمورک Dropwizard تنها برای برای ایجاد میکرو سرویس های جاوا مناسب می باشد. این فریمورک دارای چند کتابخانه جاوا به صورت مستقل برای ارائه پلتفرم های سریع و بدون مزاحمت است. می توانید دیگر ویژگی های فریمورک Dropwizard را به صورت نام ببریم.
- ارائه شدن به وسیله سرور های jetty توکار، Google Guava، Logback، Hibernate Validator، Joda Time و کتابخانه های محبوب دیگر جاوا
- داشتن jersey
- ساختن وب سرویس های RESTful
- استفاده از Jackson برای پردازش JSON
- زمان کم برای استفاده
- تمرکز بر روی منطق تجاری اولیه اپلیکیشن
- یادگیری آسان
فریمورک Grails
فریمورک Grails یک فریمورک مربوط به طراحی وب اپلیکیشن می باشد که از زبان برنامه نویسی Groovy پشتیبانی می کند. این فریمورک یک یک زبان شیگرا برای زبان جاوا به حساب می آید و برای بهبود بهره وری توسعه دهندگان طراحی شده مورد استفاده قرار می گیرد. فراموش نکنید که دستور زبان آن با جاوا یکسان می باشد و به راحتی به بایت کد JVM (ماشین مجازی جاوا) دسترسی دارد و در آن کامپایل می شود. به دیگر ویژگی های آن توجه نمایید.
- پیروی از مفاهیم مدرن توسعه نرم افزار
- داشتن محیط مناسب برای توسعه دهندگان
- ارائه شده توسط مستندات، راهنمای گام به گام و کتابخانه گسترده افزونه
- ساختن افزونه های دلخواه خود
- بهرهمند شدن برنامه نویس از پشتیبانی IDE برای ایکلیپس (Eclipse)، سابلایم (Sublime)، تکستمیت (TextMate)، انتلیج (IntelliJ IDEA) و ..
فریمورک Spring
فریمورک Spring یکی از فریمورک های جاوا می باشد که به صورت متن باز در اختیار برنامه نویسان قرار می گیرد. این فریمورک برای طراحی اپلیکیشن های شرکتی و Enterprise مورد استفاده قرار می گیرد. توسعه دهندگان به کمک این فریمورک می توانند ماژول ها را توسعه بدهند و از dependencie ها به جای کتابخانه ها استفاده کنند. دیگر ویژگی های آن به صورت زیر می باشد.
- فریمورک بسیار جامع
- بسیار قدرتمند
- پشتیبانی امنیت و پیکربندی ها
- یادگیری آسان
- معروف ترین فریمورک وب است
- پیدا کردن مستندات زیاد و جامعه فعال توسعه دهندگان Spring
فریمورک Apache Struts
فریمورک Apache Struts یکی از فریمورک های جاوا می باشد که در طراحی پلیکیشن های وب بسیار قدرتمند ظاهر شده است. این فریمورک از سه لایه MVC و JSP API پشتیبانی و استفاده می کند.
فریمورک Hibernate
فریمورک Hibernate یکی از فریمروک های فول استک می باشد و به راحتی توانسته است که نحوه دید ما را درباره دیتابیس تغییر دهد. کوئری ها در Hibermate به عنوان HQL شناخته میشوند و فایل های اصلی در این فریمورک به صورت هایبرمیت hibernate.cfg.xml نمایش داده می شوند. این فایل ها شامل اطلاعاتی درباره Mapping کلاسهای جاوا با پیکربندی های دیتابیس می شوند و در لیست زیر به دیگر ویژگی های آن توجه نمایید.
- ارئه یک لایه انتزاعی برای کار راحت برنامه با دیتابیس
- راحت کردن کارهایی همچون اتصال به دیتابیس و …
فریمورک JAVASERVER FACES
فریمورک JSF که مخفف عبارت JavaServer Faces می باشد، به عنوان یکی از فریمورک های جاوا با معماری سه لایه به حساب می آید. شما به وسیله این فریمورک می توانید رابط های کاربری مبتنی بر کامپوننت و همچنین مبتنی بر رویداد را طراحی نمایید. فریمورک JSF همانند دیگر فریمورک های Java، از پلتفرم Java EE پشتیبانی می کند و از تمام کامپوننت های ساخته شده به وسیله این فریمورک، می توانید در پروژه های مختلف استفاده نمایید.
فریمورک Play
فریمورک play یکی از فریمورک های Java می باشد که به عنوان فریمورک واکنش پذیر به حساب میاید. شما به وسیله این فریمورک Java می توانید جاوا و اسکالا وب اپلیکیشن های خودتان را طراحی نمایید. فریمورک play بر خلاف دیگر فریمورک های Java از یادگیری آسان و معماری ساده تری برخوردار است. به دلیل اینکه این فریمورک از اسکالا ساخته شده است، به راحتی می تواند از معماری سه لایه ای پشتیبانی کند.
فریمورک GOOGLE WEB TOOLKIT
فریمورک Google Web Toolkit به وسیله گوگل و جاوا ساخته شده است که دارای ابزار های مختلفی همچون Google Adwords و Google Wallet می باشد. اگر بخواهید اپلیکیشن های مخصوص کلاینت ساید را طراحی نمایید، فریمورک GWT بهترین فریمورک در این زمینه به حساب می آید. این فریمورک بیشتر بر روی ایجاد کامپوننت های رابط کاربری و استفاده مجدد آن ها است.
فریمورک VAADIN
فریمورک Vaadin در بین فریمورک های java به عنوان فریمورک مبتنی بر جاوا به حساب می آید. شما به وسیله کامپوننت های رابط کاربری وب اپلیکیشن ها که از پیش طراحی شده اند می توانید به صورت مستقیم داده های مورد نظر خود را به کامپوننت متصل نمایید. فریمورک Vaadin به دلیل دسترسی کاملی که به DOM دارد به راحتی می تواند از موبایل پشتیبانی کنید.
بهترین فریمورک های java
فریمورک VAADIN
مزایا
- بهره وری بالا
- استفاده از وب کامپوننت های استاندارد
- کامپوننت ها و پوسته های از پیش طراحی شده
- ارتباط کلاینت ساید خودکار
- مستندات عالی و جامعه فعال
معایب
- وجود افزودنی های تجاری غیر رایگان
- نیاز به حافظه زیاد برای نمایش رابط کاربری
فریمورک GOOGLE WEB TOOLKIT
مزایا
- کیفیت بالا
- اجرای اپلیکیشن ها در تمام مرورگر ها و سیستم عامل ها
- ویجت های از پیش آماده و وجود ابزارهای خط فرمان
- پشتیبانی از محلی سازی و تست های واحد
- یادگیری ساده
- مستندات و آموزش های بسیار زیاد
معایب
- سرعت پایین در تبدیل کد های جاوا به جاوااسکریپت
- عدم توانایی در کنترل بخش فرانت اند جاوااسکریپت
فریمورک Play
مزایا
- بهره وری بالا برای توسعهد هنده
- پیکر بندی آسان
- ارتباطات مستقل، بدون نیاز به استفاده از Java EE
- طراحی و اجرای ساده تست های مختلف
- روند یادگیری ساده
معایب
- وجود مشکلاتی در سیستم نسخه بندی فریمورک
فریمورک JAVASERVER FACES
مزایا
- کد هایی با کیفیت بالا
- پایدار و قابل اعتماد
- رعایت استانداردها. –دلیل این موضوع آن است که این فریمورک از طرف Java Community Process مدیریت میشود
- توانایی در ایجاد رابطهای کاربری حرفهای
- اکوسیستم عظیم و وجود ابزارها و مستندات زیاد
معایب
- مدل Life-Cycle پیچیده
- فرایند یادگیری سخت
فریمورک Apache Struts
مزایا
- مطمئن و پایدار
- سهولت کار با REST، SOAP و AJAX
- قابلیت ادغام با دیگر تکنولوژی های جاوا از طریق پلاگین ها
- پشتیبانی از قالب ها و Templateها
- بهره گیری از POJO
معایب
- مستندات ضعیف
- نامناسب بودن برای اپلیکیشن های کوچک
فریمورک Spring
مزایا
- بهره گیری از POJO. -POJO و به شما کمک می کند که از کدبیس ساده تر و انعطاف پذیر تری استفاده کنید
- پشتیبانی از ماژولاریتی و وجود پکیج ها و کلاس های بسیار زیاد
- سازگاری بالا و قابلیت تست پذیری آسان
- اکوسیستم و جامعه بزرگ
- وجود مستندات و آموزش های بسیار زیاد
معایب
- روند یادگیری سخت
- پیکر بندی دشوار و زمان بر
فریمورک های جاوا اسکریپت
کتابخانه React
کتابخانه React کتابخانه ای می باشد که به شما این امکان را می دهد تا بتوانید کد های خود را به قسمت های کوچکتری تقسیم کنید. این کتابخانه در ساخت رابط های کاربری و اجزای (Component) صفحات وب مورد استفاده قرار می گیرد. React توسط فیسبوک و مجموعه ای از توسعه دهندگان و شرکت ها تولید شده است که در سایت های نت فلیکس، ایمجر، بلیچر رپورت، فیدلی، ایر بیانبی و … استفاده می شود. این کتابخانه بسیار بهینه می باشد و طراحان می توانند از آن در توسعه برنامه تک صفحه ای و برنامه های موبایل استفاده کنند.
کتابخانه jQuery
جی کوئری محبوب ترین کتابخانه جاوا اسکریپتی می باشد که به خوبی از پلتفرم های مختلف به خوبی پشتیبانی می کند. کتابخانه جی کوئری در زمان کدنویسی HTML در سمت کلاینت کاربرد دارد. این کتابخانه در طراحی ۶۵ درصد از ده میلیون سایت پر بازدید موجود در اینترنت استفاده شده است.
فریمورک Angular.js
Angular.js یکی از فریمورک های جاوا اسکریپت می باشد که به وسیله آن می توانید کد های HTML خود را پیشرفته تر نمایید. علاوه بر آن از این فریمورک می توانید دز استفاده ار تگ های جدیدی که خودتان تعریف می کنید نیز استفاده نمایید. در صورتی که می خواهید طراحی خود را با زبان html انجام دهید، تنها می توانید از کد های های ساده موجود در آن استفاده نمایید. برای نوشتن کد های Front-end پروژه خود، فریمورک Angular.js بهترین انتخاب می باشد و به راحتی می توانید با Angular.js از معماری MVC استفاده کنید.
فریمورک Vue.js
از دیگر فریمورک های جاوا اسکریپت، می توانیم به فریمورک Vue.js اشاره کنیم که برای ساخت رابط کاربری مورد استفاده قرار می گیرد. همانند کتابخانه React در ساخت اپلیکیشن های تک صفحه ای وب یا SPA ها نیز کاربرد دارد. این فریمورک به دلیل داشتن ساختار ساده و راحت، برای برنامه نویسان مبتدی بسیار مناسب می باشد.
فریمورک Aurelia
فریمورک Aurelia به عنوان آخرین فریمورک در بین فریمورک های جاوا اسکریپت به حساب می آید که برای ساخت هر رابط کاربری همچون رابط کاربری وب، برنامه های موبایل و نرم افزار های دسکتاپ مورد استفاده قرار می گیرد. این فریمورک نیز همانند فریمورک Angular.js از زبان Html پشتیبانی می کند و طبق اهداف مختلف آن را گسترش می دهد.
فریمورک Ember
فریمورک Ember.JS به عنوان قدرتمند ترین فریمورک در بین فریمورک های جاوا اسکریپت به حساب می آید. این فریمورک به دلیل داشتن قابلیت های فراوان و کاربردی که دارد، در بین برنامه نویسان بسیار محبوب شده است. می توانیم یکی از ویژگی های قدرتمند فریمورک Ember.JS را پشتیبانی از دو روش data binding بیان کنیم. این ویژگی باعث تبدیل این فریمورک به یک پلتفرم فوق العاده برای مدیریت رابطه های کاربری می شود. سایت هایی همچون Linkedln، Netflix، Nordstorm و … از فریمورک Ember.JS برای طراحی وب سایت خود استفاده نموده اند.
فریمورک Gatsby
فریمورک Gatsby بر اساس React و GraphQl طراحی شده است که دارای بهترین قسمت های React همچون React Router و webpack می باشد. علاوه بر آن از ویژگی GraphQl نیز بهرهمند می شود. شما به عنوان برنامه نویس به وسیله فریمورک Gatsby می توانید سایت خود را بر اساس React طراحی نمایید و در نهایت یک سایت استاتیک Build ایجاد کنید. اجرای پروژه ها در فریمورک Gatsby به دلیل داشتن چندین افزونه بسیار راحت می باشد.
فریمورک Nuxt.js
فریمورک Nuxt.js به عنوان یک فریمورک قدرتمند به حساب می آید که بر اساس Vue.js و Node.js فعالیت می کند. فریمورک Nuxt.js دارای قابلیت رندر شدن توسط سرور نیز دارد. این فریمورک برای طراحی نرم افزار های وب سایت بسیار مناسب و کاربردی می باشد، اما کار کردن یا آن همانند Vue بسیار آسان می باشد. شما به راحتی می توانید به صورت open source از فریمورک Nuxt.js استفاده نمایید.
فریمورک Next.js
فریمورک Next.js شباهت زیادی به فریمورک Gatsby دارد و از کتابخانه React استفاده می کند. تنها تفاوتی که این 2 فریمورک با هم دارند این است که فریمورک Next.js دارای (SSR (Server Side Renderer می باشد اما فریمورک Gatsby از SSG استفاده می کند.
فریمورک Mithril
فریمورک Mithril یکی از فریمورک های جاوا اسکریپت سمت کاربر است که یشتر برای طراحی اپلیکیشن های تحت وب تک صفحه ای استفاده می شود. این فریمورک دارای حجم بسیار پایینی می باشد که این حجم کمتر از ده کیلو بایت است. علاوه بر داشتن حجم کم، دارای سرعت بسیار زیادی نیز می باشد. سرعت بسیار زیاد فریمورک Mithril برای فراهم کردن مسیریابی و همینطور خدمات XHR مورد استفاده قرار می گیرد.
فریمورک backbone
فریمورک backbone یکی دیگر از فریمورک های جاوا اسکریپت می باشد که به عنوان مشهورترین فریمورک در دنیای برنامه نویسی به حساب می آید. فریمورک backbone در ساخت اپلیکیشن های تحت وب تک صفحه ای کاربرد دارد و یادگیری و کار کردن با آن بسیار آسان است.
فریمورک Gridesome
فریمورک Gridesome یکی از فریمورک های قدرتمند در بین فریمورک های جاوا اسکریپت می باشد که برای Vue.js طراحی شده است. فریمورک Gridesome بیشتر در ساخت سایت ها و اپلیکیشن های سریع مورد استفاده قرار می گیرد که از قوانین نوشتاری Vue استفاده می کند.
فریمورک Polymer.js
داستان انتشار فریمورک Polymer.js با دیگر فریمورک های جاوا اسکریپت بسیار متفاوت می باشد، این فریمورک در سال 2013 به وسیله گوگل منتشر شد و دلیل انتشار آن گسترش قابلیت های HTML است. شما به وسیله فریمورک Polymer.js می توانید المان های اختصاصی خودتان (<my-video>) را طراحی نمایید.
فریمورک Babylon.js
فریمورک Babylon.js به عنوان یک موتور بازی سه بعدی به حساب می آید که طبق WebGL و جاوا اسکریپت فعالیت می کند. شما به کمک فریمورک Babylon.js می توانید بازی هایی با کیفیت بالا به همراه صدا طراحی نمایید
فریمورک Dojo
فریمورک Dojo ToolKit بیشتر به عنوان یک کتابخانه جاوا اسکریپتی ماژولی شناخته شده است که به صورت اوپن سورس در اختیار برنامه نویسان قرار می گیرد. فریمورک Dojo ToolKit وسط الکس راسل، دیلان شیمن و دیوید شونتزلر در سال ۲۰۰۴ طراحی شده است.
فریمورک Cappuccino
فریمورک کاپوچینو با دیگر فریمورک های جاوا اسکریپت متفاوت می باشد. برای استفاده از فریمورک کاپوچینو نیازی به یادگیری و کار با فرانت اند یا HTML ،CSS یا DOM ندارید، تنها با تسلط و یادگیری کامل کار با فریم ورک می توانید از آن استفاده نمایید.
فریمورک Relay
فریمورک Relay یک فریمورک جاوااسکریپتی می باشد که به شما در کار با برنامه های React کمک بسیاری می کند. React و Relay به وسیله فیسبوک ایجاد و توسعه یافته اند. شما به کمک فریمورک Relay علاوه بر کار با برنامه های React، می توانید اپلیکیشن های React مبتنی بر داده ها نیز بسازید.
فریمورک SVELTE
فریمورک Svelte برای حل مشکلات حیاتی جاوا اسکریپت در وب ساخته شده است. نام دیگر این فریمورک، فریمورک جادویی ناپدید کننده رابطه کاربری می باشد. علاوه بر آن از این فریمورک برای تبدیل کدهای برنامه به کدهای سمت کاربر جاوا اسکریپت استفاده نمایید. فراموش نکنید که برنامه های Svelte طبق کامپوننت single-file و اکستنشن html تولید شده اند.
فریمورک Sproutcore
فریمورک Sproutcore یکی دیگر از فریمورک های جاوا اسکریپت با قابلیت open source می باشد که برای طراحی وب اپلیکیشن ها با ظاهر نرم افزارهای دسکتاپ مورد استفاده قرار می گیرد. فریمورک Sproutcore از معماری MVC پشتیبانی می کند و امکانات قوی و خوبی را در اختیار برنامه نویسان قرار می دهد.
فریمورک sana Luna
فریمورک sana Luna یکی از فریمورک های جاوا اسکریپت می باشد که به عنوان فریمورک تکنیکی جاوا اسکریپت به حساب می آید. این فریمورک از قابلیت هایی همچون معماری MVC، معماری pubsub، قابلیت کش کردن، routing و احراز هویت پشتیبانی می کند و از آن ها برای وب اپلیکیشن ها استفاده می کند.
فریمورک Qooxdoo
فریمورک qooxdoo یکی از فریمورک های جاوا اسکریپت در سطح جهانی می باشد. این فریمورک طراحی اپلیکیشن های بزرگ را برای برنامه نویسان آسان می سازد. این فریمورک دارای مدل برنامه نویسی شی گرا و کامپوننت های UI می باشد. فریمورک qooxdoo به وسیله آن ها می تواند خروجی اپلیکشن ها را به خروجی برنامه های دسکتاپ تبدیل نماید. فریمورک qooxdoo در موبایل و تبلت به صورت ریسپانسیو می باشد.
Node.js (محیط اجرای جاوا اسکریپت)
Node.js به عنوان یک محیط اجرا برای جاوااسکریپت به حساب می آید. شما به وسیله Node.js می توانید جاوااسکریپت را بر روی زبان هایی همچون جاوا و پایتون اجرا نمایید. با اجرای Node.js بر روی سرور می توانید به جای استفاده از زبان سمت سرو، از جاوااسکریپت استفاده نمایید. کاربر اصلی Node.js، استفاده از جاوااسکریپت به عنوان یک زبان سمت سرور همچون زبان PHP می باشد.
فریمورک React Native
فریمورک React Native یکی از پرکاربردترین فریمورک در بین فریمورک های جاوا اسکریپت می باشد که به وسیله آن می توانید کراس پلتفرم اپلیکشن موبایل طراحی نمایید. فریمورک React Native یک روش کاهش هزینه های تولید اپلیکیشن به حساب می آید که علاوه بر آن زمان توسعه اپلیکیشن نیز کاهش می یابد.
فریمورک Electron.js
فریمورک Electron.js به عنوان یک ابزار برای ساخت کراس پلتفرم اپلیکیشن های دسکتاپ مخصوص Windows، Mac و Linux به حساب می آید. شما به وسیله این فریمورک به راحتی می توانید رابط کاربری اپلیکیشن های ساخته شده را بومی نمایید. از فریمورک Electron.js می توانید برای آپدیت اتوماتیک، پیغامهای خطا و… نیز استفاده کنید.
فریمورک Agility.js
فریمورک Agility.js یکی از فریمورک های جاوا اسکریپت برای طراحی وب اپلیکیشن ها می باشد و به اندازه جی کوئری سریع است. از این فریمورک Agility.js می توانید در طراحی کد های قابل نگهداری و استفاده مجدد استفاده نمایید.
فریمورک jQWidgets
فریمورک jQWidgets به صورت نرم افزار و بر اساس استاندارد ها و تکنولوژی های HTML5 ،CSS، جاوا اسکریپت و جی کوئری فعالیت می کند. این کتابخانه برای ساخت وب اپلیکیشن ها و موبایل اپلیکیشن های واکنشگرا مورد استفاده قرار می گیرد.
فریمورک Pyjs
فریمورک Pyjs دارای یک کامپایلر (تبدیل کننده) پایتون به جاوا اسکریپت می باشد. این کامپایلر باعث شده است که این فریمورک به عنوان فریمورک قدرتمند زبان پایتون شناخته شود. از این فریمورک برای توسعه اپلیکیشن های تحت وب و دسکتاپی مورد استفاده قرار می گیرد. اپلیکیشن هایی که به وسیله فریمورک Pyjs طراحی می کنید، می توانند بر روی مرورگر وب و اپلیکیشن دسکتاپی اجرا شوند.
بهترین فریمورک های جاوا اسکریپت
در لیست زیر بهترین فریمورک های جاوااسکریپت بیان شده است.
- فریمورک ANGULAR.JS
- کتابخانه REACT
- فریمورک EMBER.JS
- کتابخانه METEOR
- فریمورک VUE.JS
- فریمورک BACKBONE.JS
- فریمورک AURELIA
- فریمورک Polymer.js
8 فریمورک مناسب برای یادگیری طراحی وب در سال 2020
در بین فرمورک های جاوا اسکریپت، 8 فریمورک محبوب و مناسب یادگیری طراحی وب وجود دارد که می توانید در لیست زیر آن ها را مشاهده نمایید.
- React
- Vue.js
- Angular
- Next.js
- Relay
- Mithril.js
- Aurelia
- SVELTE
سخن پایانییکی از موضوعات مهم در طراحی اپلیکیشن های اندروید، فریمورک های مورد استفاده می باشند که در این زمینه زبان جاوا از فریمورک های بسیار متنوع و کاربردی برخوردار است. فراموش نکنید که شناخت این فریمورک های Java در طراحی اپلیکیشن های اندروید بسیار کاربردی و ضروری می باشند. در این مقاله به طور کامل به معرفی تمام فریمورک های جاوا پرداخته ایم و می توانید در کنار آن ها فریمورک های جاوااسکریپت نیز مشاهده نمایید. برای دریافت پاسخ سوالات خود و بهره مند شدن از تجربه اساتید خبره و دیگر دوستانتان در کمپین آموزشی بی لرن می توانید سوالات خود را در کافه گپ و گفت مطرح نمایید و در سریعترین زمان، پاسخ سوال خود را دریافت نمایید. همچنین می توانید با عضویت در کمپین آموزشی بی لرن، از دوره های آموزشی رایگان و کاربردی در زمینه های مختلف به صورت تخصصی و حرفه ای بهره مند شوید. با توجه به مسیر یادگیری در زمینه های مختلف می توانید برای شروع طراحی نرم افزار های اندروید از آموزش جاوا بهرهمند شوید. |
دیدگاهتان را بنویسید