خانه کافه گپ و گفت ها زبان HTML و CSS فراخوانی عکس،video و audio

به جستجوی جدید نیاز دارید؟

اگر آنچه که مد نظرتان بود پیدا نکردید دوباره امتحان کنید!


در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • فرید بوشاسب
    مشارکت کننده
    تعداد نوشته 7
    امتیازها: 49

    با سلام به اساتید محترم

    در آموزشها دیدم که شما پس از اینکه عکس یا فیلم یا آهنگ رو در پوشه پروژه قرار دادید به محض اینکه تگ مربوطه رو می نویسید به صورت پیش فرض بالا میاد و با کلیک روی اون فایل مربوطه بین کوتیشن قرار می گیره.برای من چنین اتفاقی نمیفته.ممنون میشم که راهنمایی کنید.

    1 کاربر که از نویسنده این موضوع تشکر کرده اند.
    علی ربیع زاده
    سرپرست کل
    تعداد نوشته 10
    امتیازها: 128

    سلام روز شما بخیر آقا فرید. ممنون که آموزش های ما رو انتخاب کردید. لطف کنید نمونه کدی که میزنید و اسم فایل ها رو بزارید تا بتونم دقیق تر راهنمایی کنم.

    دقت کنید که باید فایل html شما در کنار فولدر ویدیو و صوت شما باشد.

    2 کاربر که از نویسنده این موضوع تشکر کرده اند.
    فرید بوشاسب
    مشارکت کننده
    تعداد نوشته 7
    امتیازها: 49

    استاد ربیع زاده عزیز.مشکل حل شد.ممنونم

    علی ربیع زاده
    سرپرست کل
    تعداد نوشته 10
    امتیازها: 128

    استاد ربیع زاده عزیز.مشکل حل شد.ممنونم

    خواهش میکنم در خدمتتون هستم. سعی کنید که حتما تمامی مباحث رو چند بار تمرین کنید و نکته بردارید.امیدوارم موفق باشید.

    1 کاربر که از نویسنده این موضوع تشکر کرده اند.
    فرید بوشاسب
    مشارکت کننده
    تعداد نوشته 7
    امتیازها: 49

    استاد سلام

    چرا فایل ام پی 4 که در پوشه هست یک علامت سوال روش قرار داره و وقتی تگش رو مینویسم در مرور گر پخش کننده میاد ولی اجرا نمیشه.این در حالی هست که در سیستم اجرا میشه اون فایل؟البته به گفته شما من این مورد رو چند بار تمرین کردم ولی نشد.امکان داره که از فایل باشه؟

    علی ربیع زاده
    سرپرست کل
    تعداد نوشته 10
    امتیازها: 128

    استاد سلام

    چرا فایل ام پی 4 که در پوشه هست یک علامت سوال روش قرار داره و وقتی تگش رو مینویسم در مرور گر پخش کننده میاد ولی اجرا نمیشه.این در حالی هست که در سیستم اجرا میشه اون فایل؟البته به گفته شما من این مورد رو چند بار تمرین کردم ولی نشد.امکان داره که از فایل باشه؟

    اگر بتونید با ابزار snipping tool عکس بگیرید و اینجا قرار بدید راحت تر میتونم کمکتون کنم.

    سلام ببینید اول دقت کنید نام فایل فارسی نباشه و همینطور داخل نام فاصله نباشه.

    برای فاصله از – استفاده کنید برای مثال : file-1.mp4

    اگر ساختار فولد به این صورت هست

     

    <video width="320" height="240" controls>
        <source src="video/file-1.mp4" type="video/mp4">
    
        Your browser does not support the video tag.
    </video>
    پیوست ها:
    1 کاربر که از نویسنده این موضوع تشکر کرده اند.
    فرید بوشاسب
    مشارکت کننده
    تعداد نوشته 7
    امتیازها: 49

    سلام استاد ربیع زاده

    ببخشید من یک فایل mp3 رو کد زدم در حالت کنترل کد اجرا میشه ولی وقتی بهش اتوپلی میدم آهنگ اتوماتیک اجرا نمیشه.دلیلش چی می تونه باشه؟

     

     

    علی ربیع زاده
    سرپرست کل
    تعداد نوشته 10
    امتیازها: 128

    سلام آقای فرید عزیز

    چند تا نکته رو خدمت شما بگم. یکی اینکه توی نام گذاری فایلها از کاراکتر های خاص مثل & و @ و فاصله استفاده نکنید.

    معمولا نامگذاری باید با – یا _ باشد برای مثال

    style-1.css

    style1.css

    style_1.css

    به همین ترتیب برای دیگر فایل ها.
    درسته اگر فاصله استفاده کنیم نام فایل شما انکد(encode) میشه ولی توی نامگذاری استفاده نکنید چون توی بعضی از سرور ها دچار مشکل میشید و همینطور جز قواعد استاندارد نامگذاری نیست.

    راجب کد شما چند تا نکته رو رعایت کنید و به ترتیب زیر کد بزنید.

    <audio autoplay="autoplay" controls="controls">
    <source src="file1.ogg" type="audio/ogg" />
    <source src="fil2.mp3" type="audio/mpeg" />
    Your browser does not support the audio element.
    </audio>
    

    این کد رو کپی کنید و مقدارید فایل رو عوض کنید فقط دقت کنید برای فایل mp3  مقدار type برابر audio/mpeg باشد. و برای فایل های ogg مقدار type برابر audio/ogg باشد.

    اگر همچنان نتیجه نگرفتید از این مدل کد استفاده کنید.

    <audio autoplay="autoplay" controls="controls">
    <source src="file1.ogg" type="audio/ogg" />
    <source src="fil2.mp3" type="audio/mpeg" />
    Your browser does not support the audio element.
    </audio>
    

    اگر به control نیاز ندارید از کدهای بالا حذف کنیدو تست بگیرید.

    اگر بعد از تعریف type نتیجه نگرفتید لطفا مدل و ورژن مرورگر ، دستگاهتون و سیستم عامل رو بگید.

    • این پاسخ 3 هفته قبل توسط علی ربیع زاده اصلاح شده است.
    • این پاسخ 3 هفته قبل توسط مدیر اصلاح شده است.
    • این پاسخ 3 هفته قبل توسط مدیر اصلاح شده است.
    1 کاربر که از نویسنده این موضوع تشکر کرده اند.
    فرید بوشاسب
    مشارکت کننده
    تعداد نوشته 7
    امتیازها: 49

    ممنونم استاد واقعا مفاهیم رو خیلی راحت و روشن در اختیار دانشجوها قرار میدید به طوریکه برامون قابل درک هست.

    ان شاالله بتونیم از آموزشهاتون کمال استفاده رو ببریم.

     

    1 کاربر که از نویسنده این موضوع تشکر کرده اند.
در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد تارنما شوید.