خانه کافه گپ و گفت ها زبان دیتابیس SQL نمایش تصویر پاسخ به: نمایش تصویر

#18976
علی ربیع زاده
سرپرست کل

سلام برای همچین چیزی باید یک رکورد داخل دیتابیس داشته باشید که اسم فایل آپلودی رو داشته باشه.
بعدش مثلا این فایل در فولدر uploads قرار داره
حالا با توجه به اینکه کجا میخواهید لود کنید و با چه تعدادی میخواهید این کار رو بکنید یک حلقه for بزاری و بعدش با دستور زیر در php مسیر مطلق رو بسازید و نهایتا در داخل src تگ imge قرار بدید.

    $path = "/uploads/example.jpg";
    $image=basename($path);
    echo '<img src=" '+$image + ' " ';
    

البته به این نکته دقت کنید که روش های زیادی برای انجام این کار وجود داره
سوال بود بپرسید در خدمتتون هستم.

1 کاربر که از نویسنده این موضوع تشکر کرده اند.